Blue Caprice (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Biografie, Crima, Drama
Producator(i): R.F.I. Porto
IMDB: 6.0
Regia: Alexandre Moors
Actori: Isaiah Washington, Joey Lauren Adams, Tim Blake Nelson


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Blue Caprice (2013)

Un băiat abandonat este ademenit în SUA și atras în umbra unui tată periculos. Inspirat de evenimente reale care au dus la atacurile “lunetiștilor din Beltway” în anul 2002.

În 2002, zona din Washington, DC a fost stânjenită de o serie de împușcături de lunetist. Alexandre Moors examinează evenimentele care au condus la crimă, concentrându-se asupra relației neortodoxe dintre John Allen Muhammad și adolescentul Lee Boyd Malvo în filmul Blue Caprice, un film, din păcate, lipsit de viață și plodnic, care într-un fel reușește să transforme o situație de nituire într-un studiu de caractere plictisitoare chiar și la acest nivel.

Povestea noastră începe în Caraibe, unde John Allen Muhammad (Isaia Washington) este concediu cu cei trei copii ai săi. Păi, vacanța este un cuvânt puternic, fiindcă se pare că sa ascuns de ei de la mama lor, dar mai important este și locul în care se îndreaptă spre tânărul, singurul Lee Boyd Malvo (Tequan Richmond), care tocmai a trecut după ce mama lui a fost dărâmat. Muhammad lovește o prietenie paternă cu băiatul și îl învârte în Statele Unite, dând-i drept fiul său.