Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/blonda-de-la-drept-legally-blonde-2001">
Share on Twitter

Blonda de la drept – Legally Blonde (2001) Online Subtitrat


Regia: Robert Luketic
Actori: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair
An: 2001
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Blonda de la drept – Legally Blonde (2001)

Elle Woods este blondã naturalã (o precizare foarte importantã !). Este, de asemenea, deosebit de popularã, o studentã eminentã, candidatã la Miss Hawaiian Tropic, a fost desemnatã Miss Iunie în campus, iar culoarea ei preferatã este rozul. Elle duce o viatã interesantã (a apãrut într-unul din videoclip-urile lui Ricky Martin), dar nu este nici pe departe o rãsfãtatã de bani gata – are o inimã de aur si îi este total devotatã prietenului ei, Warner.

Când Warner o invitã la o cinã într-o searã, Elle sperã cã o va cere, în fine, în cãsãtorie si îi va pune diamantul mult visat pe degetul ei proaspãt manicurat. În schimb, Warner îi reproseazã cã este “prea blondã” si “insuficient de serioasã” pentru viitoarea lui carierã de politician si o pãrãseste.

Elle este distrusã, dar nu si dispusã sã se dea bãtutã, astfel cã hotãrãste sã îi demonstreze lui Waren cã poate fi asa cum o doreste el. Cu alte cuvinte, cã este în stare sã urmeze Dreptul la Harvard, ca si el.

Elle este admisã la Harvard; dar curând constatã cã e foarte greu sã fii vedetã pe Coasta de Est – sarmul ei personal si poseta roz marca Prada nu sunt suficiente pentru a se afirma în lumea rigidã a studentilor la Drept de la Harvard. Dar Elle se ambitioneazã si; spre surpriza tuturor; ajunge printre primii studenti din an.

Când unul dintre profesori cautã studenti care sã-l ajute la firma sa de avocaturã; Elle este selectionatã si ajunge sã îl asiste într-un senzational proces de crimã. Câstigând respectul tuturor; Elle sfârseste prin a deveni ea însãsi avocatul apãrãrii în respectivul proces.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Legally Blonde (2001)
Nota film
41star1star1star1stargray