Blonda de la drept 2 – Legally Blonde 2 (2003) Online Subtitrat


Regia: Charles Herman-Wurmfeld
Actori: Reese Witherspoon, Sally Field, Bob Newhart
An: 2003
Gen: Comedie
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Blonda de la drept 2 – Legally Blonde 2 (2003)

Blonda favoritã a Americii revine pe marele ecran! Reese Witherspoon îsi reia rolul Elle Woods din Legally Blonde / Blonda de la Drept. Dupã performanta de a cuceri Harvard-ul, Elle este acum avocat la o firmã importantã, împãrtindu-si timpul între solicitanta sa carierã si pregãtirile pentru nuntã. Aflând, însã, cã rudele iubitului ei cãtel Chihuahua, pe nume Bruiser, sunt folosite drept cobai în testarea unor produse cosmetice chiar de unul dintre clientii firmei, Elle se revoltã si se ridicã în apãrarea drepturilor câinilor. Reactiile adverse la adresa ei nu întârzie sã aparã. Elle este dãrâmatã, dar firea sa optimistã o face sã nu se dea bãtutã. Ia problema în propriile ei mânute, frumos manicurate si se duce la Washington, sã o rezolve.

În încercarea sa de a se descurca prin hãtisul lumii politice; Elle are un mare dezvantaj: în peisajul tern al costumelor gri; negre si bleumarin; ea iese în evidentã ca un trandafir roz. Politicienii din Washington nu sunt deosebit de amabili cu femei gen “pãpusa Barbie”; care se îmbracã dupã ultima modã si; în plus; au absolvit Dreptul la Harvard. Însã; cu hotãrârea-i caracteristicã si inteligentã; Elle reuseste sã-si croiascã drum prin sistem si chiar îsi face o multime de adepti.

Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintã Legally Blonde 2 / Blonda de la Drept 2; o productie Marc Platt Production; în colaborare cu Type A Films; în regia lui Charles Herman-Wurmfeld. Scenariul este realizat de Kate Kondell; dupã un subiect de Eve Ahlert; Dennis Drake si Kondell; bazat pe romanul omonim al Amandei Brown.