Blindspot (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Martin Gero
Actori: Sullivan Stapleton, Rob Brown, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Crima, Mister, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Blindspot SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E18:

S03E19:

S03E20:

S03E21:

S03E22:


Sinopsis Blindspot

Realizat de Martin Gero (Stargate Atlantis) şi Greg Berlanti (Arrow, The Flash), Blindspot începe mai mult decât interesant. Conţinutul unei genţi lăsate în circulata Times Square din New York se dovedeşte a fi o femeie dezorientată (Alexander). Cu trupul acoperit în întregime de tatuaje. Numită Jane Doe de către FBI. Eroina va deveni punctul central al unei investigaţii naţionale condusă de agentul Kurt Weller (Sullivan Stapleton). Al cărui nume, surpriză, este tatuat pe trupul femeii. Curând aflăm că tatuajele sunt indicii şi că investigaţia ar putea opri un act terorist deosebit de distrugător.

Avantajul lui Blindspot, pe lângă o Jaimie Alexander într-un rol ce evoluează rapid de la confuzie la eficienţă, este ritmul acţiunii. Care cu siguranţă nu o să te lasă nicio clipă să te plictiseşti. Anumite aptitudini ale lui Jane Doe. Si elemente din trecutul ei, lăsate treptat să iasă la iveală de către scenariu, ne aruncă într-o combinaţie de acţiune. Si mister ce i-ar putea face pe spectatori să aştepte cu nerăbdare următorul episod.

De fapt ritmul este şi marea promisiune a lui Martin Gero în ceea ce priveşte evoluţia serialului. Întrebat de HitFix cât va obliga publicul să aştepte pentru a desluşi misterul din Blindspot, scenaristul şi producătorul a răspuns: “Nu va trebui să aştepte foarte mult. Vom fi rapizi. Contextul poveştii imaginat de noi este extraordinar de complicat.

Pentru a-l înfăţişa cum trebuie, vom fi nevoiţi să oferim o mulţime de informaţii în fiecare episod pentru a ajunge la destinaţie. În al doilea episod, Kurt îşi va fi dat destul de bine seama cine este Jane şi de ce numele său este tatuat pe spatele ei.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Blindspot (2015)
Nota film
51star1star1star1star1star