Blestemul lui Chucky – Curse of Chucky (2013) Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Don Mancini
IMDB: 5.6
Regia: Don Mancini
Actori: Brad Dourif, Brennan Elliott, Jordan Gavaris


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Blestemul lui Chucky – Curse of Chucky

Nica, o tânără invalidă din naștere, se reunește cu sora ei, Barb, și cu soțul acesteia din urmă, Ian, pentru înmormântarea mamei lor. Împreună cu Barb și cu Ian apare și Alice, fetița lor de 5 ani. Atunci când Nica primește un colet ciudat-o păpușă. Cei din jur încep să moară, iar neînfricata Nica începe să bănuiască faptul că păpușica e ceva mai mult decât pare la prima vedere.

Primele 2 filme din seria Child’s Play nu au fost chiar capodopere dar au fost cat de cat acceptabile. Si recunosc ca au reusit sa ma sperie cand eram copil insa de la al 3-lea film incoace seriea a devenit din ce in ce mai proasta.

Cat despre ‘Curse of Chucky’ nu are nici o logica povestea filmului se desfasuara dupa evenimentele din Child’s Play 3 (in care Chucky moare din nou feliat in bucati de o elicie). Si stiu ca filmul asta ar trebui sa fie terifiant dar uitativa numai la fata lui din trailer. Si un copil de 5 ani cand iar vedea fata ar muri de ras nu de spaima si de cate ori trebuie sa moara si sa invie (cred ca asta explica de ce filmul va aparea direct pe DVD).