Blestemul lui Chucky – Curse of Chucky (2013) Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Don Mancini
IMDB: 5.6
Regia: Don Mancini
Actori: Brad Dourif, Brennan Elliott, Jordan Gavaris


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Blestemul lui Chucky – Curse of Chucky

Nica, o tânără invalidă din naștere, se reunește cu sora ei, Barb, și cu soțul acesteia din urmă, Ian, pentru înmormântarea mamei lor. Împreună cu Barb și cu Ian apare și Alice, fetița lor de 5 ani. Atunci când Nica primește un colet ciudat-o păpușă. Cei din jur încep să moară, iar neînfricata Nica începe să bănuiască faptul că păpușica e ceva mai mult decât pare la prima vedere.

Dupa atatea filme, nici nu credeam ca se va mai realiza inca un Chucky, sincer… Dar acesta Blestemul lui Chucky – Curse of Chucky, a fost chiar de bun augur, distantandu-se de acea zona de film horror de speriat copiii, avand niste accente extrem de sumbre, incat te face pana si pe tine, un om in toata regula, sa tresari in unele momente.

Ca la majoritatea filmelor de acest gen, are un inceput exploziv, apoi cunoastem personajele, pentru ca dupa aceea sa intram in mijlocul actiunii pe o atmosfera extraordinara, muzica perfecta pentru a crea ambianta necesara, desi cu acea casa imensa si retrasa cred ca ai tot ceea ce iti trebuie. Mi-a placut nesperat de mult, fiind una dintre cele mai bune filme ale seriei. De asemenea, nu ar trebui sa lipseasca popcorn-ul si Cola.

PortalulTauTV.com
Blestemul lui Chucky - Curse of Chucky (2013) Online Subtitrat in Romana
Curse of Chucky (2013)
Editor's Rating:
4