Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Blestemul celor ramasi – I Still See You (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Ronnie Calder (Bella Thorne) din filmul Blestemul celor ramasi – I Still See You online subtitrat, este o adolescenta de 16 ani, isi ia micul dejun in fiecare dimineata cu tatal ei. De fapt, unul din “cei ramasi”, un spectru al tatalui ei, care a fost ucis in urma cu zece ani dimpreuna cu milioane de alti oameni; cand un experiment de laborator ultrasecret se termina cu un dezastru.

Cand un “ramas” necunoscut ei incepe sa o bantuie, pentru ca acesta interfera cu lumea fizica in moduri despre care se credea ca nu ar fi posibile, Ronnie cauta ajutor la profesorul in care avea incredere, dl. Bittner (Dermot Mulroney). Dar explicatia lui nu o multumeste in Blestemul celor ramasi – I Still See You, asa ca apeleaza la colegul ei de clasa Kirk (Richard Harman), un singuratic cu un trecut misterios, pentru a incerca sa-si dea seama ce vrea acel “ramas” de la ea.

Pornind in cautarea unor raspunsuri, cei doi ajung la locul unde s-a produs accidentul de laborator, in Chigaco; si unde vad cum unii “ramasi” reconstituie o crima sinistra. Inarmata cu informatii noi, Ronnie se intoarce acasa pentru a-l confrunta pe ucigasul fantomatic care pare decis sa o distruga.

Blestemul celor ramasi – I Still See You online subtitrat e un thriller supranatural bazat pe popularul roman pentru tineri adulti BREAK MY HEART 1,000 TIMES, cu o coloana sonora incitanta, compusa de laureatul Emmy Bear McCreary, si o are ca protagonista pe una din cele mai magnetice actrite tinere de la Hollywood, Bella Thorne.


Regia: Scott Speer
Actori: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon
An: Filme Online 2018
Gen: Fantezie, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare