Bleeding Steel (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Leo Zhang
Actori: Jackie Chan, Callan Mulvey, Tess Haubrich
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bleeding Steel

Jackie Chan din Bleeding Steel se află într-un zenith de invidiat și de neînvins, în cariera sa de actorie. Pe de o parte, moștenirea sa în analele cinematografului de acțiune este puternic cimentată, iar acest Oscar onorific pe care la primit anul trecut îl confirmă pur și simplu. Pe de altă parte, succesul la adus la un punct de inflexiune, cerând întrebarea “ce urmează” pentru starul de 63 de ani.

Ar trebui să continue să facă thrillere de poliție de genul “Police Story” sau thriller-uri de aventură de tip Indiana Jones. Cum ar fi “Armura lui Dumnezeu” și continuarea sa neoficială “CZ12”, sau comedii cruce culturale precum Kung Fu Yoga „?. Sau ar trebui să încerce noi descoperiri în genurile neexploatate până acum. Cum ar fi cea mai recentă ieșire dramatică în thrillerul politic “The Foreigner”, alimentat de răzbunare?

Pentru el, Chan nu sa odihnit exact pe lauri, de aceea, în timp ce ultimul său incursiune în domeniul științei-ficțiune. Ar putea să nu fie la fel de impresionant în execuție, cu siguranță este lăudabil în spirit.

În filmul Bleeding Steel online subtitrat lui Leo Zhang, Chan joacă agentul forțelor speciale Lin Dong; care se află în fața unui “super-soldat” Andre (Callan Mulvey). Consecința neintenționată a unui experiment biogenetic a mers prost; Andre este un fost GI dat o inimă mecanică și abilități regenerative.

Din nefericire, “bio-roid” sa întors și împotriva creatorului său James (Kim Gyngell); pe care ofițerul Lin și echipa lui sunt însărcinați să-l protejeze la începutul filmului. O luptă sălbatică la sfârșitul unei deschideri extinse. Care încearcă, de asemenea, să stabilească fiica tânără a ofițerului Lin Xixi la un pas de moarte în spital de la leucemie. Se termină cu ofițerul Lin susținând răni grave.