Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Blame (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Quinn Shephard
Actori: Trieste Kelly Dunn, Chris Messina, Nadia Alexander
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Blame

O relație de tabu de profesor de teatru cu un student instabil lovește un nerv în colegul său gelos, declanșând un lanț de evenimente răzvrătite în liceul lor suburban, care atrage paralele la “Crucible”.

Când vom vedea pentru prima oară adolescenta Abigail Gray; ea se află în dormitorul ei; apăsând o bluză albă conservatoare; punând o fustă lungă. Animalele din sticlă aliniază pervazurile ferestrelor. Înainte de a pleca; ea preia o copie a Menageriei din sticlă a lui Tennessee Williams; dezvăluind Subtilul lui Flora Rheta Schreiber; cartea din 1973 despre o femeie cu personalități multiple. Este greu de spus în ce perioadă de timp intrăm. Se pare că din “salt” “Vina” nu va fi povestea ta tipică de vîrstă.

Nu este. Quinn Shephard; de 22 de ani; joacă rolul lui Abigail; nu numai că a regizat filmul; ci a scris scenariul în timp ce era încă în liceu. “Blame” folosește scheletele familiare ale altor povești de liceu: ostracismul social; presiunea de la egal la egal; adulții absenți; dar totuși se învârte cu ciudățenie; atât subtilă; cât și adâncă; încălcând regulile așa cum se întâmplă. Filmul devine din ce în ce mai halucinator pe măsură ce progresează; și există un sentiment viu de pericol tot mai mare.