Blame (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Quinn Shephard
Actori: Trieste Kelly Dunn, Chris Messina, Nadia Alexander
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Blame

Când vom vedea pentru prima oară adolescenta Abigail Gray, ea se află în dormitorul ei, apăsând o bluză albă conservatoare, punând o fustă lungă. Animalele din sticlă aliniază pervazurile ferestrelor. Înainte de a pleca, ea preia o copie a Menageriei din sticlă a lui Tennessee Williams, dezvăluind Subtilul lui Flora Rheta Schreiber, cartea din 1973 despre o femeie cu personalități multiple. Este greu de spus în ce perioadă de timp intrăm. Se pare că din “salt” “Vina” nu va fi povestea ta tipică de vîrstă.

Nu este. Quinn Shephard, de 22 de ani, joacă rolul lui Abigail, nu numai că a regizat filmul, ci a scris scenariul în timp ce era încă în liceu. “Blame” folosește scheletele familiare ale altor povești de liceu: ostracismul social, presiunea de la egal la egal, adulții absenți, dar totuși se învârte cu ciudățenie, atât subtilă, cât și adâncă, încălcând regulile așa cum se întâmplă. Filmul devine din ce în ce mai halucinator pe măsură ce progresează, și există un sentiment viu de pericol tot mai mare.

Abigail reintră la liceu după șase luni într-o secție de psihiatrie. Nu este clar ce a provocat defalcarea ei. Ea este o figură notorie, înconjurată de bătăi de cap și de batjocură. Ea merge prin holuri în hainele anacronice ca o apariție. Ea, de asemenea, chinuie. Dar numai uneori. Încearcă să fie Laura Wingfield în The Menagerie de sticlă? Shephard îl ține pe Abigail în mister, și acesta este unul dintre cele mai mari puncte forte ale filmului. La suprafață, este o floare de sticlă timidă, dar există ceva sub ea. Curând devine clar că comportamentul lui Abigail este imposibil de prezis.