Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Blade of the Immortal (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Mugen no jûnin
Regia: Takashi Miike
Actori: Mela Lee, Keith Silverstein, Rina Satô
An: 2017
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Blade of the Immortal

Îngrozit de nemurirea cu care a fost blestemat, Manji (Takuya Kimura), un mare samurai știe că nu poate scăpa decât dacă luptă cu răul. Pentru aceasta, el decide s-o ajute pe Rin (Hana Sugisaki), o tânără fată, care și-a pierdut părinții în mâinile spadasinilor conduși de Anotsu, un războinic deosebit de rău…

Suntem în Japonia shogunilor in Blade of the Immortal online subtitrat; samurailor şi şcolilor de luptă cu sabia, cele care i-au dat Japoniei pe adevăraţii samurai. Manji e unul dintre samurai, care comite o crimă la ordinul superiorului său şi o vrăjitoare îl face nemuritor atunci când cei ce-i vor capul, îl rănesc de moarte după ce omoară o sută dintre ei.

Vestea curajului şi priceperii lui Manji, ajunge şi la urechile micuţei Rin; care se hotărăşte să-l angajeze pe Manji ca să răzbune uciderea tatălui ei de către Anotsu. Seful şcolii de spadasini, Itto-ryu. După ce Rin dă de urma lui Manji. Amândoi încearcă să dea de Anotsu, pentru a-şi duce la capăt dorinţa de răzbunare. Însă căutarea lui Anotsu se dovedeşte a fi una dificilă şi care va pune multe piedici în calea celor doi. Dar va învinge oare spiritul de samurai ce zace în sufletul lui Manji, sau cei doi sunt condamnaţi la moarte?

Această serie de anime urmează Manji; un samurai care a ucis o sută de oameni în slujba stăpânului său, înainte de a afla că stăpânul său era rău. El este hotărât să ispășească, dar nu se poate omorî, deoarece a fost infectat cu Sângele de sânge;care îl face nemuritor. Deci decide că va ucide o mie de oameni răi! El este alăturat de Rin Asano.