Blade 2 (2002) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Groaza, SF
Producator(i): Marv Wolfman, Gene Colan
IMDB: 6.7
Regia: Guillermo del Toro
Actori: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Blade 2 (2002)

Din paginile cartilor de benzi desenate Marvel Comics apare continuarea spectaculoasa a filmului de succes Blade din anul 1998. Blade (WESLEY SNIPES), este jumatate om, jumatate vampir macinat de dorinta de a-si razbuna blestemul cu care s-a nascut si de a salva rasa umana de la un Armageddon insangerat. In aceasta aventura noua, plina de actiune, Blade trebuie sa se coalizeze cu o echipa de vampiri extrem de puternici pentru a lupta cu un rival cum nu a mai intalnit pana atunci: o noua specie de super-vampir care la randul ei are ca scop eradicarea ambelor rase.

Patru stelute pentru Blade 2 film online subtitrat. E un foarte bun film de actiune si are multe scene de lupta bine realizate. Efectele speciale sunt mai tari decat in prima parte si se simte mai mult o tenta “horror”. Pe mine m-a mai impresionat in mod placut si coloana sonora a filmului.

Intriga pare mai bine structurata, iar contextul e lipsit de sentimentalisme idioate (nu ca astea ar fi existat in primul Blade). Wesley Snipes e tare si isi joaca rolul foarte bine, iar eu sincer nu pot vedea pe altcineva jucand rolul lui Blade.

In ansamblu, Blade 2 e mai bun decat primul, atrage prin jocul efectelor speciale si prin scenele de lupta. Este un film care merita vazut de toti fanii filmelor de actiune.