Black Site Delta (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jesse Gustafson
Actori: Cam Gigandet, Teri Reeves, Sherri Eakin
An: 2017
Gen: Actiune
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Black Site Delta

Cam Gigandet îl interpretează pe Jake, un om capturat și aruncat într-o închisoare neagră, cu o grămadă de “personaje unice”. El este acolo pentru ceea ce pare a fi de cinci minute când un grup terorist preia locul în căutare de control al dronilor care pot transporta arme nucleare. Cam și echipa de echipaj împreună pentru a lupta împotriva noilor băieți răi și pentru a salva lumea.

Jake nu și-a văzut fiica să crească pentru că a fost plecat. Când ne întâlnim pentru prima oară in Black Site Delta online subtitrat, el se află pe cale să-l vadă pe fiica completă cu un animal umplute, care va rezista pentru toți anii pe care îi lipsește. Acesta este personajul nr. 1. Există, de asemenea, tipul psiho care este total psihic. Și războinicul criminal care-și petrece timpul expedindu-și ordine în timp ce snortă cocaină și înfruntă cu o femeie. Apoi este femeia care este total nepotrivită (care nu a vorbit cu ceilalți prizonieri pentru vreun motiv, dar când a fost eliberată, ea este tot amicul), un tip mare care este mare și un vrăjitor tehnic care poartă ochelari.

Soția mea a selectat acest film și am fost inițial sceptic datorită actorilor relativ necunoscuți difuzați în acest film Black Site Delta 2017.

Am citit o mulțime de recenzii după ce i-am văzut și m-am uitat mai degrabă de comentariile negative care s-au răspândit înaintea ochilor mei. Cu excepția unei revizuiri care era total în concordanță cu impresiile mele despre acest film.