Black Butler – Kuroshitsuji (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Yana Toboso
IMDB: 6.3
Regia: Kentarô Ohtani, Kei’ichi Sato
Actori: Hiro Mizushima, Ayame Gôriki, Yûka


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Black Butler – Kuroshitsuji

Adaptarea live-action a popularei manga “Kuroshitsuji” scrisă de Yana Toboso. Povestea se centrează pe un impecabil majordom demoniac, Sebastien Michealis, care personifică harul, cunoaşterea şi perfecţiunea fizică în timp ce investighează misterioase şi obscure incidente.

Deși iubesc filmele japoneze, nu am văzut o mulțime de anime (adică, emisiuni TV animate japoneze și filme). Asta nu înseamnă că nu sunt familiarizat cu ea – nu este ceva ce mă uit foarte des.

Cu câțiva ani în urmă, când cea mai veche fiică a mea era în liceu, mă droghează la niște convenții anime și ma făcut să urmăresc câteva serii cu ea, cum ar fi “Death Note”, “Azumanga Daioh” și “Sergent Frog” Dar cu siguranță nu sunt expert pe aceste emisiuni, nici versiunea tipărită, manga.

Deci, când citești recenzia mea, NU vine de la un fan turbat – și din ce am citit, fanii furioși ai seriei originale de televiziune. Si manga Black Butler nu au fost deosebit de mulțumiți de această versiune a filmului. Deci, pentru iubitorii dvs. de original Black Butler.