Birthmarked (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Emanuel Hoss-Desmarais
Actori: Matthew Goode, Toni Collette, Fionnula Flanagan
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Birthmarked (2018)

În 1977, doi oameni de știință respectați, Ben Morin și soția sa, Catherine, au renunțat la locurile lor de muncă de la universitate pentru a desfășura un experiment pe care ei îl consideră revoluționar în înțelegerea identității umane. Scopul lor este să crească trei copii, în contradicție cu predispozițiile lor genetice, pentru a dovedi puterea supremă a educației asupra naturii.

Ei încearcă să demonstreze că toți au același potențial de a deveni orice își doresc. Maya; o nou-născută adoptată de la doi părinți instabili; este crescută pentru a fi inteligentă; în timp ce Maurice; un nou-născut adoptat de la doi părinți predispuși la furie; este crescut pentru a fi pacifist.

În cele din urmă; propriul lor fiu biologic; Luke din filmul Birthmarked online subtitrat; care provine dintr-o lungă descendență de creiere științifice; este crescut pentru a deveni un artist venerat. Experimentul va dezvălui puțin adevăr științific; însă îi va conduce pe Ben și pe Catherine să descopere adevărata valoare a familiei.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Birthmarked (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray