Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Billy Elliot (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Daldry
Actori: Jamie Bell, Julie Walters, Jean Heywood
An: 2000
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Billy Elliot

Viața lui Billy Elliot online subtitrat(Jamie Bell), un copil de 11 ani – fiu de miner – s-a schimbat pentru totdeauna în ziua în care a descoperit din întâmplare o clasă de balet în timpul unor lecții săptămânale de box pe care le urma. Curând el se regăsește în dans manifestând genul de talent rar întâlnit.

Cu o limbă ascuțită și cu nesfârșita țigară în mână, entuziasmul doamnei Wilkinson pentru predare renaște când realizează uriașul potențial al lui Billy. Dar Billy trebuia sa țină secretă participarea la lecțiile de dans atât față de tatăl său (Gary Lewis) rămas văduv cât și față de autoritarul său frate (Jamie Draven). Cei doi, aflați în grevă pentru slujba lor din mină, se zbat doar pentru a asigura mâncarea pe masă.

Frustările lor explodează în final când descoperă că Billy irosește banii pentru lecțiile de box în cu totul alte scopuri. Preocupat de balet și îngrijorat de alterarea sănătății mentale a bunicii sale (Jean Heywood), Billy găsește consolare la prietenul; și colegul său de școală Michael (Stuard Wells), iar prietenia lor se adâncește. Între timp, doamna Wilkinson îl încurajează pe Billy să încerce la Școala de Balet Royal din Londra; unde poate să-și îmbunătățească dasul și totodată să evadeze din mediul apăsător în care se află.

Billy este îndurerat de lupta interioară care-l trage atât către responsabilitatea pentru familia sa; dar și spre minunatul dar cu care a fost binecuvântat. Dorința de a dansa este pasiunea și destinul său.