Billions (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Brian Koppelman, David Levien, Andrew Ross
Actori: Toby Leonard Moore, Kelly AuCoin, Maggie Siff, David Costabile, Paul Giamatti, Malin Akerman, David Costabile
Anul: 2016
Gen: Drama, Seriale Online
IMDB: 8.4
Durata: 60 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Billions SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:

S03E11:

S03E12:


Sinopsis Billions

Procurorul Chuck Rhoades primește informații că mogulul tranzacțiilor financiare Bobby Axelrod. S-ar face vinovat de rele practici pe piața de capital. Foarte popular, Axelrod pare intangibil pentru Rhoades. Dar asta nu îl împiedică pe procuror să întindă nade pentru a-l prinde pe rechinul de pe Wall Street.

Chuck Rhoades (Paul Giamatti) din Billions online subtitrat, e ceva procuror șef în New York și e genul ăla de incoruptibil. Insă mama lui de calculat; în sensul că e mega atent la ce băieți răi ia în vizor. Ca nu cumva să-și strice palmaresul. Bobby Axelrod (Damian Lewis – care l-a jucat pe Nicholas Brody în Homeland) e un bankster care conduce un fond de investiții care; se pare. Cam desenează pe lîngă pătrățelele legalității. Și e un miliardar ce pozează în băiat de treabă; ce face donații și alte cele.

Ei bine; deși cei doi nu prea vor să-și calce unul altuia pe bătături. In poveste apare un tip de la ceva agenție fiscală care reușește să bage puțină rîcă; astfel încît între cei doi pare să înceapă un fel de joc de-a șoarecele și pisica. Pe sistem cine-i mai tare. Acum; desigur; pînă aici povestea nu pare cine știe ce; ba chiar ar putea fi fumată. Numai că lucrurile nu stau chiar cum par. Adicălea; Bobby Axelrod e introdus ca un băiat rău. Genul ăla de băiat rău cu care ții însă; de care îți place și pe care ai vrea să-l vezi cîștigător. Deși e destul de clar că nu merită.