Bigfoot Junior – The Son of Bigfoot (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Actori: Cinda Adams, Laila Berzins, Joey Camen, Pappy Faulkner, Sandy Fox, Christopher L. Parson
An: 2017
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Bigfoot Junior – The Son of Bigfoot

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul și faima capturându-i.

Adam este un adolescent care stabilește într-o misiune epic și îndrăzneț pentru a încerca să dau seama un mister în spatele tatălui său, care a dispărut de mult. Până atunci el află că tatăl său este nimeni altul, nimeni altul decât legendarul Bigfoot Junior online subtitrat. El a fost ascuns în pădure de ani de zile pentru tine si familia ta de la HairCo., O mare corporație care vrea să facă experimente științifice cu ADN-ul dvs. speciale proteja. În timp ce tatăl și fiul încep să-și petreacă un tempojuntos, Adam descoperă că el are, de asemenea, super-puteri, dincolo de imaginatia ta.

“Anul acesta, cea mai sălbatică legendă a tuturor vieții”. Studiocanal UK a lansat o remorcă foarte scurtă pentru un film animat intitulat “The Son of Bigfoot”. Produs de StudioCanal în Franța și animat de nWave Pictures în Belgia.

Filmul The Son of Bigfoot online subtitrat se adresează copiilor și familiilor mai mici și este vorba de un băiat care se duce. Intr-o căutare epică și îndrăzneață pentru a descoperi misterul din spatele tatălui său pierdut. Doar pentru a afla că el nu este altul decât legendarul Bigfoot”. Surprinde!