Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Bhaagamathie (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ashok G.
Actori: Anushka Shetty, Rajitha, Jayaram
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Indiene, Groaza, Thriller
IMDB: 7.1


Se lucreaza la subtitrare!


Review Bhaagamathie (2018)

Ofițerul IAS, Chanchala Reddy, este închis într-o casă bântuită, în timp ce ea este interogată de organele de drept care investighează un politician pe care îl suspectează de corupție.

Bhaagamathie este un fel de film diferit pe care nu l-am mai urmărit până acum. Sale pe problema socio-politică, precum și filmul de groază și thriller. Există 5 motive prezentate mai jos de ce ar trebui să urmăriți acest film.

* Performanta Anushka Shetty – performanta remarcabila a lui Anushka Shetty ca Chanchala (pe care am vazut-o in celelalte roluri, de ex. Devsena, Sweet, etc.) * Actorul versatil – alte vedete ale filmelor, Unni Mukundan, Asha Sharath, Jayaram și bine-cunoscute în propriile industrii. * BGM-ul lui Thaman – Muzica de fundal și melodiile sunt într-adevăr foarte dulci. * Direcția filmului – Direcția filmului este prea bună pentru că are scene înfricoșătoare, dar mai concentrată pe povestea sa. * Scenariu personalizat pentru Anushka – Scenariul filmului scris de directorul G Ashok ținând cont în mod special de Anushka Shetty. A așteptat 4 ani ca să dea datele.