Beyond (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Adam Nussdorf
Actori: Dilan Gwyn, Jonathan Whitesell, Burkely Duffield, Michael McGrady
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Mister
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Beyond SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Beyond

Tocmai am terminat vizionarea sezon și trebuie să spun că, mai degrabă m-am bucurat asta. Nu e perfect, prin orice mijloace, dar a fost captivant și un ceas chef mare.

Această serie cu siguranță a avut un canal SyFy simt la el și vreau să spun că într-un mod destul de negativ. Am folosit pentru a fi un fan canal SyFy când a dat prima off. Dar ei au ales o mai guma de mestecat traseu Sci-Fi pentru majoritatea noilor programe, astfel nu au fost vizionate de mult în ultima vreme. Acest canal SyFy se simt împreună cu unele regie neglijent au fost printre primele mele supărări. Dar a fost destul de decent altfel.

Pe latura pozitivă, partea de sus a listei pentru mine a fost Cast proaspătă și diversă și de locuri de muncă mare au făcut-o. Burley Duffield (Holden) a fost enervant la început ca el a fugit în jurul ca un prost confuz pentru primele trei sau patru episoade, dar care a jucat bine pentru mai târziu, când în cele din urmă a cedat la a fi un astfel de pămpălău și a luat în mod corespunzător conducerea pentru spectacol.

Actrița suedeză Dilan Gwyn a fost, probabil, favorita mea de buchet și ea ar trebui să aibă o carieră de succes în fața ei. Alte spectacole fantastice au venit de la Jeff Pierre, Eden Brolin, și un favorit mult timp de-al meu din lui Hal Hartley “Trust” zile, Martin Donovan. Oh, și o mențiune specială pentru Peter Kelamis care a fost un personaj negativ minunat.

PortalulTauTV.com
Beyond (2016) Online Subtitrat in Romana
Beyond (2016)
Editor's Rating:
4