Better Living Through Chemistry (2014) Online Subtitrat


Titlu Romania: Dragostea e chimie nu magie
Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Geoff Moore, David Posamentier
IMDB: 6.3
Regia: Geoff Moore, David Posamentier
Actori: Olivia Wilde, Sam Rockwell, Michelle Monaghan


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Better Living Through Chemistry

Rockwell din Dragostea e chimie nu magie online subtitrat este un extrem de carismatic si versatil actor-un fel de interpret al cărui nume ești întotdeauna fericit să vadă în titlurile de deschidere a unui film Dragostea e chimie nu magie, dar ceea ce-l face atât de interesantă este sensul de pericol și imprevizibilitate a aduce un rol. E o carte de sălbatic. E un necazuri. El este necinstiți mai fermecătoare.

Ca o pune-upon, farmacist-un orășel din “Dragostea e chimie nu magie”, deși, el e blocat joacă un tip de treaba care e un pic de un eșec. Punctul de acest comedie neagră este transformarea caracterului său, Doug Varney, suferă cu ajutorul produselor farmaceutice și un femme fatale. După el găsește Mojo lui, deși, este o priveliște cu totul convingătoare trecătoare și nu de a privi.

Ca brazenness lui Doug dobandita, Better Living Through Chemistry online subtitrat ca un întreg se simte destul de superficial și în condiții de siguranță. Pentru prima dată scriitor-directori Geoff Moore și David Posamentier au adunat o distributie impresionanta; Olivia Wilde în special se bucură de unele chimie plin de viață cu Rockwell ca femeia periculos, căsătorit care serveste ca ghid Doug la partea întunecată. E doar un păcat că nu dau jucătorii lor de a face mai mult.

Jane Fonda, de exemplu, este utilizat în mod abuziv ca narator spectaculos al filmului. (I-am vedea doar o singură dată, pentru scurt timp, chiar dacă ea ar trebui sa fie un client frecvent.) Fonda este obligat să precizeze totul în voce heavy-handed și omniprezenta: “El a fost bun la ceea ce a făcut el”, spune ea de Doug. “Am văzut că de fiecare dată când am intrat.” Și ea oferă cloying poveștii, piti-induce moral la sfârșitul anului.