Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Bent (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Bobby Moresco
Actori: Karl Urban, Sofía Vergara, Andy Garcia
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Bent (2018)

Bent online subtitrat spune povestea lui Danny Gallagher, un detectiv discreditat al departamentului de droguri care, la eliberarea sa din închisoare, face planuri de a se răzbuna împotriva celui care l-a acuzat și i-a ucis partenerul.

În căutarea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea când partenerul său a fost ucis și lui i s-a înscenat totul; Gallagher investighează crima misterioasă. Bărbatul descoperă curând că asasinarea este legată de o conspirație elaborată care implică trădare; mize mari; agenți secreți și implicații internaționale majore. Pe parcurs; Gallagher este forțat să se confrunte cu o agentă guvernamentală nemiloasă și seducătoare; Rebecca; ale cărei intenții sunt înșelătoare; și cu mentorul său Jimmy Murtha; un fost polițist care a luptat împotriva corupției întreaga sa carieră.

O poveste slabă filme online 2018 Bent online subtitrat; un scenariu slab; un ritm lent și un sunet; fac o plimbare mai puțin plăcută. O idee refăcută; făcută de o mie de ori și de 999 de ori mai bună! Conducerea noastră; Karl Urban; face ca Matt Damon să aibă adâncime emoțională nelimitată. El arată permanent că suferă de scaune dure – menținând aceeași expresie pe tot parcursul vieții. Departamentul dulapului nu era prea impozitat; având în vedere că purta acelasi costum întregul film; dar pentru o schimbare a tricoului.