Belle (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Amma Asante
Actori: Gugu Mbatha-Raw, Matthew Goode, Emily Watson
An: 2013
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Belle

Belle este inspirat de povestea adevărată a lui Dido Elizabeth Belle (Gugu Mbatha-Raw), fiica mulatră ilegitimă a unui căpitan al Marinei Regale Britanice. Crescută de stră-unchiul ei aristocrat, Lord Mansfield (Tom Wilkinson) și de soția acestuia (Emily Watson), descendența lui îi oferă diferite privilegii, dar culoarea pielii ei o împiedică să participe de-a întregul la tradițiile statutului social.

Întrebându-se dacă va găsi vreodată dragostea; se îndrăgostește de perfectul fiu al unui preot; care cu ajutorul ei reușește să contureze rolul Lordului Mansfield ca Marele Președinte al Tribunalului; pentru a înceta sclavia în Marea Britanie.

Celor carora le plac povestile adevarate si nu au fost incantati de “12 Years a Slave”le recomand acest film cu aceeasi tematica dar in cu totul alt registru.Urmarind destinul eroinei principale;cunoastem viata;principiile;educatia ;morala;maretia vietii din inalta aristocratie engleza la sfarsit de secol XVlll.Domenii;interioare somptuase;personaje controversate;o poveste de dragoste la fel de inalta ca un castel;respectarea cu acuratete a adevarului istoric fac din acest film un tablou cinematografic de valoare.