Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Beirut (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Brad Anderson
Actori: Rosamund Pike, Jon Hamm, Mark Pellegrino
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Beirut (2018)

În anul 1972, Mason Skile este un diplomat american aflat în Liban care locuieşte împreună cu soţia lui libaneză, Nadia, în Beirut, luând în grija lor un băiat în vârstă de 13 ani pe nume Karim ce susţine că nu are familie. În timp ce se află la o petrecere, Skiles este abordat de un prieten de-al său din CIA, Cal Riley, care doreşte să îi pună nişte întrebări lui Karim în legătură cu fratele său care a fost implicat în masacrul din Munchen.

Toţi cei de la petrecere sunt luaţi cu asalt de fratele lui Karim, Rami, care îl răpeşte pe acesta şi, în haosul creat, Nadia este împuşcată mortal. Zece ani mai târziu, Skiles a devenit un alcoolic şi lucrează la o corporaţie din New England. În timp ce se află în mijlocul semnării unui contract, el este abordat de către Sully, un client de-al său mai vechi, care reprezintă guvernul american.

Sully îi spune lui Skiles că a fost solicitat pentru o lectură academică în Liban şi îi oferă bani de transport; un bilet de avion şi un paşaport. Skiles este reticent la început; dar până la urmă acceptă oferta de-a se întoarce în Beirut. El se întâlneşte cu câţiva oficiali ai Departamentului de Stat; Donald Gaines; Gary Ruzak şi Frank Shalen; dar şi cu ofiţerul CIA Sandy Crowder; aflând de la aceştia faptul că Riley a fost răpit recent în Liban; iar răpitorii acestuia au cerut ca Skiles să se ocupe de negocierea eliberării sale.