Befikre (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Aditya Chopra
Actori: Zina Esepciuc, Hugo Diego Garcia, Elisa Bachir Bey
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice, Indiene
IMDB: 3.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Befikre

Situat la Paris, Befikre online subtitrat este povestea iubirii contemporane și contemporane a lui Dharam și a lui Shyra, doi tineri care cred în viața cea mai bună.

Albumul vine cu melodii care completează starea de spirit generală și tonul filmului. Traseele vor primi Plin de viață vă transvazare picioarele și te va muta. Versuri scrise de Jaideep Sahni asigura că piesele nu sunt doar ritmuri ușor de reținut; dar, de asemenea, bun pentru a asculta.

Nașe Si Chadhgayi este irezistibil și nu va fi capabil să ajungă pe ringul de dans când joacă în timpul tău următoarea petrecere. Sigur că este setat pentru a fi vedeta scenei petrecere de Anul Nou. Arijit Singh cântă aceasta într-un stil diferit de cele mai multe dintre cântecele sale obișnuite; și arată de ce el este unul dintre cântăreți de plumb al deceniului.

Ude Dil Befikre vine cu ritmuri din Orientul Mijlociu, care va avea încă o dată vă în mișcare; iar energia va freca pe Sung tine, indiferent de starea de spirit. Benny Dayal cântă melodia cu aceeași energie ca și muzica și adaugă un pumn la piesa plin de viață.

Labon Ka Karobar din filme indiene online Befikre este un alt stoc Vishal-Shekhar; piesa care aminteste de / anilor ’70 scena europeană muzica anilor ’60. Cu tonuri de jazz melodia se va face cu siguranță la ascultare ușoară înălțător piese lista de redare pentru 2016.

Befikre este un film New-Age Romance a doi străini care se întâlnesc accidental și o prietenie grevă. Ei nu cred în împotmolit de relații și preferă să trăiască în acest moment.