Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Beasts of No Nation (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Cary Joji Fukunaga
Scenariu: Cary Joji Fukunaga, Uzodinma Iweala
Actori: Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelayitor
Anul: 2015
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Beasts of No Nation (2015)

Beasts of No Nation online subtitrat este o dramă americană de război regizată și scrisă de Cary Fukunaga, bazată pe romanul cu același nume publicat în 2005 de Uzodinma Iweala. Idris Elba joacă în rolul principal. Filmările au început în iunie 2014, în regiunea de est a Ghanei.

Într-o țară din Africa de Vest, când războiul civil îi desparte familia, iar militanții îi ucid tatăl, un băiat pe nume Agu este forțat să se alăture unei unități de luptători mercenari.

Actorii pentru copii sunt un dime duzină; dar Abraham Attah este altceva. El transcende categoria și rămâne o prezență atît de pretențioasă pe tot parcursul filmului; ajungînd chiar la poezia lui Idris Elba. Transformarea personajului său este doar una dintre trăsăturile remarcabile ale povestirii pe care Fiii Noii Natione ne-au milostivit. O poveste de război contemporană văzută prin ochii unui copil; Beasts of No Nation este cu ușurință unul dintre cele mai bune ale anului.

Primul lucru pe care îl veți observa este cât de frumos este filmul. Peisajul puternic al Africii de Vest te atrage; iar paleta de culori pentru film este ceva. Directorul și cinematograful Cary Fukunaga vă asigură că vă aduceți aminte de realitatea acestei povestiri atât de fictive; paralel cu viața familială a lui Agu și despre cum lumea lui a fost răsturnată cu susul în jos când sa alăturat unui grup de luptători mercenari. Inițial; Agu nu are de ales și le folosește ca o scăpare și o modalitate de a se reuni cu mama; dar comandantul nemilos (Elba) îl schimbă.