Bean (1997) film online subtitrat

Regia: Mel Smith
Actori: Rowan Atkinson, Peter MacNicol, John Mills
Anul: 1997
Gen: Familie, Comedie
Durata: 85 minute
IMDB: 6.3

Bean este ca un răuvoitor Ace Ventura în mișcare lentă. Amintiți-vă de personaj de desene animate care a mers peste tot cu întuneric ploaie nor plutind deasupra capului lui? Pentru toată lumea il intalneste, Bean este că cloud. Deoarece atât de mulți eroi de prost gust sunt necruțător vesel sau inofensive, cu baleiaj lui supărătoare este un fel de binevenit.

Bean, interpretat de Rowan Atkinson, în primul rând a venit la viață ca vedeta sitcom britanic care o devenit rapid cel mai popular spectacol de comedie pe piețele vorbitoare de limba engleză din întreaga lume. În America, în cazul în care Bean se ascunde pe PBS, el nu este la fel de bine-cunoscut. Acum vine “Bean” filmul, care sosește în Statele Unite ale Americii au avut încasări de peste 100 de milioane $ in Marea Britanie, Australia, Canada, etc. deja

Deși America este ultimul piață pentru a juca “Bean”, filmul pare să fi fost adaptate cu un ochi la Lipeste telespectatori; cea mai mare parte acțiunea are loc în Los Angeles. Set-up este la Londra, unde Bean este angajat ca paznic la o galerie de artă și este “cel mai rău ușor angajat noastră”, așa cum spune curatorul, la o reuniune de bord în cazul în care prima comanda de afaceri este să-l foc. Atunci când președintele vechi (Ioan Mills) respinge această idee, consiliul voios navelor Bean off America ca reprezentant al său la dezvelirea “Mamei lui Whistler.” Faimoasa pictură a fost achiziționat de la un muzeu francez de un general pensionat bogat (Burt Reynolds ), care nu este iubitor de arta, dar urăște ideea că “francezi” proprii cel mai faimos tablou al Americii. Sarcina Bean va fi de a supraveghea instalarea picturii în LA, și vorbesc la dezvelirea – sarcini pentru care este spectaculos neechipat.