Battle of the Damned (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Christopher Hatton
Actori: Esteban Cueto, Kerry Wong, David Field, Dolph Lundgren, Matt Doran, Lydia Look
Gen: Actiune, Aventura, Groaza
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Battle of the Damned

În urma unei epidemii virale mortale, Gatling Max conduce un grup de supraviețuitori și o bandă de roboți împotriva unei armate de infectați.

Un grup de mercenari conduse de maiorul in Battle of the Damned film online subtitrat. Max Gatling sunt fug de o încercare de salvare a eșuat, fiind angajat de un industriaș bogat să intre un oraș infestate-zombie pentru a salva fiica lui Iuda. La punctul de extracție, Gatling spune Smiley că stă să găsească Jude și finaliza misiunea. După căutarea prin oraș și uciderea multe zombi pe drum, el localizează Jude și îi spune că el este de gând să o scoatem din oraș, și ea să-l ia la alți supraviețuitori. Acolo, el este introdus supraviețuitorilor, inclusiv lider de grup Duke, Reese, Elvis, Lynn, și Anna.

Battle of the Damned 2013 este dovedit a fi într-o relație cu Reese si insarcinata cu copilul lui. A doua zi, când Gatling, Iuda, și ceilalți ies pentru a prelua benzină de la o stație de gaz; Gatling încearcă să se Jude din oraș prin forță, atunci când refuză să meargă fără celelalte. Cu toate acestea, el este oprit de ceilalți și a plecat pentru morți. După ce a descoperit că Iuda este insarcinata, Reese se grăbește să ajutor Gatling; astfel încât Jude poate fi luat din oraș. În acest moment este dezvăluit faptul că nu numai că este tatăl lui Iuda; unele industriaș bogat, dar el este, de asemenea cel care a provocat pandemia zombie.