Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Battle Los Angeles (2011) Film Online Subtitrat in Romana


De mult timp se semnalau aparitii ale OZN-urilor in diverse puncte ale globului – la Buenos Aires, Seul, in Franta, Germania sau China. Dar in anul 2011 in filmul Battle Los Angeles online subtitrat, ceea ce fusesera odata aparitii trecatoare ale acestor obiecte zburatoare, devin o realitate terifianta cand Pamantul este atacat brusc de forte necunoscute.

Oamenii de pe intreaga planeta asista neputinciosi la caderea marilor orase ale lumii. Los Angeles devine ultima reduta a omenirii intr-o batalie pe care nu o anticipase nimeni. Totul ajunge sa depinda de un sergent din marina americana (Aaron Eckhart) si plutonul lui, incropit in graba, care trebuie sa se lupte cu un dusman cum nu s-a mai vazut pana acum.

Avand un scenariu complet lipsit de originalitate (un amestec intre ”Independence Day”, ”War of the Worlds” si ”Black Hawk Down”) ce a preluat un numar mare de clisee din filmele de razboi, Battle Los Angeles online subtitrat este un film stupid, cu o actiune haotica, zgomotoasa si violenta din care nu se intelege mai nimic. Soldatii alearga, se adapostesc, arunca o grenada si racnesc unii la altii, apoi ciclul se reia de la capat de mai multe ori, in timp ce inamicul ramane in majoritatea timpului unul nevazut. 


Titlu Romania: Invadarea lumii: Batalia Los Angeles
Regia: Jonathan Liebesman
Actori: Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart, Bridget Moynahan
Anul: 2011
Gen: Actiune, SF
Durata: 116 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare