Battle Los Angeles (2011) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Invadarea lumii Batalia Los Angeles
Regia: Jonathan Liebesman
Actori: Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart, Bridget Moynahan
Anul: 2011
Gen: Actiune, SF
Durata: 116 minute
IMDB: 5.8


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Battle Los Angeles

De mult timp se semnalau apariții ale OZN-urilor în diverse puncte ale globului – la Buenos Aires, Seul, în Franța, Germania sau China. Dar în anul 2011, ceea ce fuseseră odată apariții trecătoare ale acestor obiecte zburătoare, devin o realitate terifiantă când Pământul este atacat brusc de forțe necunoscute. Oamenii de pe întreaga planetă asistă neputincioși la căderea marilor orașe ale lumii. Los Angeles devine ultima redută a omenirii într-o bătălie pe care nu o anticipase nimeni. Totul ajunge să depindă de un sergent din marina americană (Aaron Eckhart) și plutonul lui, încropit în grabă, care trebuie să se lupte cu un dușman cum nu s-a mai văzut până acum.

Filozofia e simpla: tragi acum, intrebarile le punem dupa! Din punctul asta de vedere filmul functioneaza decent. Se executa foc continuu, ai parte de ceva tensiune – aici se simte experienta lui Liebesman cu genul horror (a regizat Darkness Falls, The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning si The Killing Room), lucrurile se agita prin ordine suierate printre dinti si o camera de filmat care se bataie mereu. Asa ca… daca iti suspenzi gandirea critica, poti sa digeri filmul.

La o minima analiza insa, pelicula nu are nicio sansa sa reziste. Personajele sunt trasate grosier si stereotip, explicatiile venite pe calea televizorului starnesc mai degraba amuzamentul spectatorului, bugetul pentru extraterestrii pare sa fi fost taiat drastic, lipseste grandoarea de blockbuster, iar finalul e rasuflat rau de tot. Ajungi sa te intrebi cum naiba de extraterestrii astia n-au invatat nimic de la ultimele lor invazii incoace