Batman v Superman Dawn of Justice (2016) Online Subtitrat


Titlu Romania: Batman vs Superman Zorii Justitiei
Regia: Zack Snyder
Scenariu: Chris Terrio, David S. Goyer
Actori: Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Gal Gadot
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Batman v Superman Dawn of Justice – Batman vs Superman Zorii Justitiei

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Filmul Batman v Superman Dawn of Justice online subtitrat prezinta pe scurt povestea din spatele lui Bruce Wayne/Batman (Ben Afleck); cel care a ramas orfan la varsta frageda; dupa ce si-a vazut parintii ucisi. Sunt prezentati ambii eroi; Superman si Batman; in perspective opuse si diferentele dintre ei sunt clare; chiar si ca oameni simpli; nu ca eroi: unul dintre ei e un reporter prea visator si crede ca poate aduce binele in lume; celalalt; un milionar usor arogant care e convins ca totul se cumpara.

In timp ce Superman (Henry Cavill) reuseste sa isi pastreze „aura” de baiat bun curata din Batman vs Superman Zorii Justitiei online subtitrat; in ciuda incercarilor sistemului de a-l face sa para un personaj negativ; Batman chiar devine un anti-erou care; in multe ipostaze e mai mult liliac decat om.

Lex Luthor Jr. (Jesse Eisenberg) este personajul negativ; sociopat; inteligent; genial. Filmul Batman vs Superman Zorii dreptății – Batman v Superman Dawn of Justice prezinta un plan detaliat si perfect care reuseste sa ii intoarca pe Batman si Superman unul impotriva celuilalt; cei doi ducand o lupta epica; la un moment dat.