Batman The Dark Knight Returns Part 2 (2013) Online Subtitrat


Titlu Romania: Batman Întoarcerea Cavalerului Negru Partea 2
Regia: Jay Oliva
Actori: Peter Weller, Ariel Winter, Michael Emerson, Mark Valley, David Selby
An: 2013
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Batman The Dark Knight Returns Part 2 (2013)

Batman revine după o absență de 10 ani. Autoritățile din Gotham doresc să-l aresteze. Un vechi dușman vrea o revansa. Federalii il doresc pe “Omul de Mâine” pentru a-l opri pe Batman.

Partea a doua din Intoarcerea Cavalerului Negru m-a facut sa cred ca inca exista speranta in ceea ce inseamna animatie. Nu Oscar pentru animatie doar pentru ca au randat frumos parul unei fete.

In cea de-a doua parte, Batman inca mai urmareste si culege resturile din gasca Mutantilor, aceia care nu au trecut de partea lui si care inca au ramas alaturi de liderul lor din puscarie. Televiziunea condamna activitatea grupului “Fii lui Batman” si reaparita acestuia.

Batman s-a intors si o data cu el a revenit si unul din dusmanii sai de moarte. Chiar el o spune: “Nu am avut motiv sa merg mai departe, dar acum”… Joker s-a intors. Din cauza tehnicilor brutale de a opri infractorii, Batman este pus pe lista neagra a guvernului, care il trimite pe Superman sa ii spuna frumos sa se opreasca; de nu, a doua oara Superman va veni pentru el, si nu se va termina cu bine pentru Bruce.

In cadrul unui talk-show, Joker – invitatul special din seara respectiva – reuseste in mai putin de 2 minute sa omoare audienta. Nu cu glume proaste, ci cu gaz otravitor. Asta dupa ce ii taie berega psihiatrului sau cu o cana sparta. De aici, actiunea da in clocot si pana la sfarsitul filmului nu ne calmam. Batman isi pierde controlul asupra lui Joker, care intre timp mai impusca aleatoriu cativa civili ce se aflau in calea lui.