Batman se întoarce – Batman Returns (1992) Online Subtitrat


Regia: Tim Burton
Actori: Anna Katarina, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Michael Gough, Michael Keaton, Danny DeVito
Anul: 1992
Gen: Actiune, Aventura, Crima
Durata: 126 minute
IMDB: 7.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Batman se întoarce – Batman Returns (1992)

Al doilea film din seria Batman a avut incasari fabuloase in valoare de 163 milioane de dolari, figurand in topul primelor celor mai vizionate 20 creatii cinematografice din toate timpurile.

Aceasta superproductie Batman se întoarce film online subtitrat il readuce in prim plan pe Batman (jucat de acelasi Michael Keaton), eroul inaripat al orasului Gotham care se confrunta acum cu cel mai mare terorist de pe planeta. Danny DeVito este interpretul magistral al rolului Pinguinului, cel care ameninta sa distruga intregul oras cu o arma cumplita. Batman are de infruntat, pe langa armata de raufacatori a Pinguinului, si avansurile unei diabolice femei-pisica, hotarata sa-l distruga pe salvatorul orasului Gotham. Senzuala femeie-pisica (Michelle Pfeiffer) vrea sa-l faca pe Batman sa se indragosteasca de ea si sa-l subjuge, dar Batman scapa de sub vraja ei si se intoarce in oras pentru a dejuca planurile perfidului Pinguin.

Filmul Batman Returns film online subtitrat s-a bucurat de un succes imens fiind la data aparitiei sale o lovitura de dimensiuni planetare.

“Batman se întoarce – Batman Returns”; filmul lui Tim Burton chiar mai mult decât originalul “Batman”; este un; film întunecat clocit; umplut cu durere și teamă; răni purulente copilăriei și resentimente adulți. Este; de asemenea un film cel mai interesant; mare să se uite la; distractiv pentru a vorbi despre. Nu există nici o îndoială; Burton este un director talentat; dar e regizorul potrivit pentru Batman?