Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Batman Forever (1995) Film Online Subtitrat


Regia: Joel Schumacher
Actori: Tommy Lee Jones, Val Kilmer, Nicole Kidman, Michael Gough, Jim Carrey
Anul: 1995
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 121 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Batman Forever (1995)

Cavalerul Intunecat din Gotham City se confrunta in aceasta a treia transpunere cinematografica a fascinantei povesti a lui Batman (Val Kilmer) cu doua personaje infame: Two Face (Tommy Lee Jones) si Riddler (Jim Carrey). Fost avocat pe numele sau adevarat Harvey Dent, Two Face il considera fara temei vinovat pe Batman de diformitatea sa faciala survenita in timpul unui accident dubios. Drept urmare instaureaza un regim al terorii in Gotham City, scopul sau final fiind acela de a-l provoca pe Batman si, ulterior, de a-l prinde intr-o capcana.

Partenerul sau de scenarii malefice; supranumit The Riddler; pe numele sau adevarat Edward Nygma; este un geniu cibernetician plin de frustrari. Acesta il considera vinovat de disconfortul sau psihic tot pe Batman si invidios pe prestigiul sau vrea sa-l distruga. In trecut el a fost angajatul lui Batman; pe numele sau real Bruce Wayne; si acum simte ca a sosit momentul sa-l transforme pe acest supererou intr-o amintire si un necrolog. Folosindu-si inteligenta diabolica el perfectioneaza un dispozitiv special menit sa absoarba informatii din toate creierele din Gotham; inclusiv din cel al lui Batman Forever film online subtitrat. Astfel; The Riddler urmareste sa gaseasca un punct nevralgic in biografia dubla a inamicului sau numarul unu.

Two Face si The Riddler isi unesc fortele in incercarea de a-l scoate definitiv din scena pe Batman si de a stapani dictatorial orasul. Batman va dejuca schema celor doi si cu ajutorul lui Dick Grayson (Chris O’Donnell); un acrobat; ai carui parinti au fost ucisi de Two Face. Avid de razbunare; el se va pune neconditionat in slujba lui Batman.