Batman (1989) Film Online Subtitrat


Regia: Tim Burton
Actori: Billy Dee Williams, Kim Basinger, William Hootkins, Michael Gough, Carl Chase, Michael Keaton, Jack Nicholson
Anul: 1989
Gen: Actiune, Aventura
Durata: 126 minute
IMDB: 7.6


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Batman (1989)

Gotham City, un oras intunecat si periculos “protejat” de un departament de politie in mare parte corupt, are mare nevoie de un erou. Acesta apare in persoana lui Batman (Michael Keaton), un personaj misterios ce apare intotdeauna la momentul oportun. Vicky Vale (Kim Basinger) este un fotograf dornic sa afle secretul din spatele lui Batman, in timp ce The Joker (Jack Nicholson) incearca sa preia controlul asupra orasului. Oare ce rol are in tot acest peisaj frumosul si milionarul Bruce Wayne?

Ecranizând populara serie de benzi desenate ”Batman”; cineastul Tim Burton a intenționat să creeze un univers întunecat; lipsit de culoare şi sumbru; un veritabil oraș al crimei organizate și al corupției; ce a reprezentat izvorul apariției unor personaje misterioase și sinistre. O lume modelată de imaginația mai multor creatori; aflată într-un întuneric permanent; în care lumina soarelui nu pătrunde nicicând. Acesta este orașul Gotham; locul unde se petrec întâmplările din Batman film online subtitrat”.

Ecranizarea lui Tim Burton; ce este prima parte a unei serii de patru filme; are meritul de a contura atmosfera sumbră și violentă a orașului întunecat; atrăgându-și spectatorii într-un univers ficțional misterios cu trăsături gotice. Răul izbucnește la fiecare colț de stradă; dând naștere la supercriminali grotești cu o inteligență malefică; precum Joker. În fața crimei apare un antidot în persoana lui Batman; un supererou mascat și neînfricat ce se transformă într-un apărător al orașului.