Batalia pentru Sevastopol – Bitva za Sevastopol (2015) Online Subtitrat


Gen: Actiune, SF
Scenariu: Maksim Budarin, Maksim Dankevich
IMDB: 7.7
Regizor(i): Sergey Mokritskiy
Actori: Yuliya Peresild, Evgeniy Tsyganov, Joan Blackham


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Batalia pentru Sevastopol – Bitva za Sevastopol (2015)

Un film rusesc de razboi foarte bun , despre un fel de Ecaterina Teodoroiu a lor, numai ca mult mai viteaza si participanta activa la luptele din ww2 , nu doar o asistenta medicala precum a fost Ecaterina Teodoriu singura noastra eroina de razboi.Ca Liudmila insa au fost zeci de mii de femei rusoaice.

Lyudmil a fost cea mai buna lunetista din istorie ; omorand singura cu pusca (deci nu cu mitraliera) 209 nazisti ;printre care si cel mai bun lunetist german.Meritele ei au fost recunoscute pana si de nataraii de americani ; care nu au fost in stare sa castige in toata istoria lor nici macar un razboi.Efectele speciale ca de obicei in cazul filmelor rusesti exceptionale.Jocul actorilor desavarsit.

Fiind un fan al filmelor de razboi; mai ales cele care au tema Celui de-al Doilea Razboi Mondial; acest film mi s-a parut foarte reusit si foarte bun. Este un film care spune povestea unei lunetiste Lyudmila Pavlichenko; care a fost cea mai buna lunetista din istorie; reusind in Cel de-al doilea Razboi Mondial sa ucida 309 inamici.