Bastarzii – Father Figures (2017) Film Online Subtitrat in Romana


Glenn Close joaca rolul unei mame excentrice in Bastarzii – Father Figures online subtitrat, care si-a crescut singura gemenii spunandu-le ca tatal lor a murit cand ei erau foarte mici. Dupa ce acestia afla ca au fost mintiti in legatura cu tatal lor, pornesc la drum pentru al gasi. Urmarea? Peripetiile nu se lasa deloc asteptate. Filmul ne arata ca cele doua personaje au un IQ rezonabil. Chiar daca niciun om cu scaun la cap nu s-ar fi blocat cu masina pe calea ferata.

De altfel, faptul ca cei doi frati aleg sa se certe (si chiar sa se bata) in timp ce masina lor se afla pe o sina de cale ferata. Iar in departare se aude trenul, e si singura gafa monumentala a celor doi protagonisti, pe care i-am fi banuit capabili de mult mai multe situatii trasnite. Daca personajul lui Owen Wilson e „excentricul” in Bastarzii – Father Figures online subtitrat, provocator al unor situatii cel putin stanjenitoare, personajul lui Ed Helms este geamanul „sters”, banal.

Pornind de la o premisa cu potential si anume ca gemenii au ca misiune sa-si descopere tatal pe care il crezusera mort. Filmul ne arunca repede in poveste si prezinta o succesiune de peripetii liniare ale celor doi. Fiecare nou potential tata din Bastarzii – Father Figures online subtitrat e sursa de noi situatii comice, mai mult sau mai putin reusite.


Regia: Lawrence Sher
Actori: Owen Wilson, Christopher Walken, J.K. Simmons, Ed Helms, Glenn Close
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare