Bastarzii – Father Figures (2017) Online Subtitrat


Regia: Lawrence Sher
Actori: Owen Wilson, Christopher Walken, J.K. Simmons, Ed Helms, Glenn Close
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bastarzii – Father Figures

Glenn Close joacă rolul unei mame excentrice in filmul Bastarzii – Father Figures. Care și-a crescut singură gemenii spunându-le că tatăl lor a murit când ei erau foarte mici. După ce aceștia află că au fost mințiți în legătură cu tatăl lor. Pornesc la drum pentru al găsi. Urmarea? Peripețiile nu se lasă deloc așteptate.

Când doi fraţi aleg să se certe (şi chiar să se bată) în timp ce maşina lor se află pe o şină de cale ferată iar în depărtare se aude un ţignal de tren, ştii sigur că au o problemă cu IQ-ul. Cei doi sunt interpretaţi de Owen Wilson şi Ed Helms, iar misiunea lor este să-şi descopere tatăl pe care îl crezuseră mort. Glenn Close apare în rolul mamei, iar J.K. Simmons în cel al unuia dintre posibilii taţi.

În penultimul weekend al anului facem loc comediei cu acest nou film Bastarzii – Father Figures cu Owen Wilson şi Ed Helms (din seria Marea mahmureală) pe afiş. Cei doi sunt Kyle şi Peter Reynolds; doi fraţi care află cu stupoare că tatăl lor nu a murit la scurt după ce s-au născut; aşa cum le-a zis toată viaţa mama lor (Glenn Close).

Cei doi din Father Figures online subtitrat sunt şi mai surprinşi să afle că de fapt aceasta habar n-are cine le e tatăl; pentru că în tinereţe viaţa ei era un dezmăţ continuu. Cei doi fraţi încep o călătărie la capătul căreia speră să-şi identifice tatăl; dar pentru a ajunge acolo trebuie să întâlnească o mulţime de ciudaţi (J.K Simmons; Christopher Walken; Terry Bradshaw); care au trecut prin patul mamei lor.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Father Figures (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray