Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Baskets (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jonathan Krisel
Actori: Zach Galifianakis, Malia Pyles, Martha Kelly
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Seriale Online
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Baskets SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:


Sinopsis Baskets

Zach Galifianakis este protagonistul din Baskets, povestea unui bărbat care visează să devină clovn. Dar, după ce nu reușește să termine o prestigioasă școală de clovni din Paris, se mulțumește cu o slujbă de clovn la un rodeo din California.

Acesta va fi protagonistul unui serial de comedie intitulat „Baskets”, care urmează să fie difuzat de postul american de televiziune FX. Care mai dă în SUA „Sons of Anarchy”, „American Horror Story” şi „Fargo”.

FX a comandat un sezon întreg din „Baskets” (10 episoade), care va spune povestea lui Chip Baskets. Un tip care visează să devină clovn profesionist. Galifianakis a colaborat şi la scrierea pisodului-pilot şi va fi şi producător executiv. Filmările vor începe anul viitor şi producţia va fi difuzată la TV, în SUA, în 2016.

Galifianakis joacă doi frați gemeni cose (certăreți Chip si Dale) cu acuitatea si calendarul impecabil unul a venit să se aștepte de actor versatil. Cei doi frati au crescut in Bakersfield – care este împușcat ca un pustiu pustiu, aproape incolor. Si Dale are un accent sudic notabil, în timp ce Chip nu, dar asta este o excentricitate minoră spectacol nu explică. Accentul a poveștii este drept pe Chip, care a revenit acasă după o încercare nereușită de a instrui ca un clovn la Paris.

Dar destul despre Chip și Dale. Realizarea cea mai notabilă a “cose” este că aduce Louie Anderson inapoi la televiziune într-un rol făcut aparent pentru actor-comic. Anderson joacă mama gemenilor, Christine, și el este excepțional în rolul.