Barbati in negru – Men in Black (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Barry Sonnenfeld
Actori: Siobhan Fallon, Tommy Lee Jones, Vincent D’Onofrio, Rip Torn, Will Smith
Anul: 1997
Gen: Aventura, Comedie, Mister
Durata: 98 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Barbati in negru – Men in Black

Îmbracă-te în negru! Poartă-te firesc! Fii pregătit de petrecere! K și J sunt Bărbații în negru – agenții unei organizații nerecunoscute oficial, dar totuși guvernamentale. Existența lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers! Ei se ocupă de problema extratereștrilor pe Pământ și sunt ultima noastră linie de apărare în cazul în care întâlnirile de gradul III ar lua-o razna. Activitatea lor este deci strict secretă, iar ei se îmbracă în negru.

Agentul K este unul dintre membrii fondatori ai BIN-ului și acum trebuie să se ocupe de pregătirea unui fost ofițer de poliție, care va deveni agentul J. Ca personalitate însă, J este diametral opus lui K. Îi place să se distreze și să experimenteze lucruri noi, iar pentru el este o mare provocare să facă parte din BIN, cea mai sofisticată forță de “poliție”. Însă o face cu zâmbetul pe buze. Și mai ales, nu-i place să se îmbrace în negru. În plus, întotdeauna vorbește prea mult și pune mâna pe ce nu trebuie. Este un fel de Mr. Bean al Bărbaților în negru. Iar pentru K este un dezastru total.

Pământul este invadat de extratereştri, dar aceştia au luat o înfăţişare umană şi pot fi greu detectaţi; unii dintre ei sunt blânzi şi nu vor decât să se distreze, pe când alţii au intenţii malefice. Împotriva ultimilor luptă o organizaţie guvernamentală denumită Men in Black.