Banshee (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: David Schickler, Jonathan Tropper
Actori: Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Matt Servitto, Trieste Kelly Dunn
An: 2013
Genuri: Seriale Online, Actiune, Drama, Crima
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Banshee SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08


Sinopsis Banshee

Un orășel din Statele Unite în care locuitorii sunt o populație de Amiși, este perturbat de un nou venit, enigmatic, expert în arte marțiale, care ia locul șerifului recent asasinat. Și el are intenția de a face ca legea să fie respectată, dar are o manieră proprie pentru asta. Mai mult, planurile sale nu servesc decât propriului interes, nicidecum interesului populației.

Sezonul patru și final al serialului de acțiune; în care Lucas Hood se întoarce în oras fără insignă. Insă cu o nouă motivație: să vâneze un criminal în serie și să dea de urma unui aliat demult pierdut.

Această dramă Banshee serial online subtitrat plină de acțiune prezintă obstacolele finale cu care se confruntă Lucas Hood (Antony Starr). Un fost deținut care și-a însușit identitatea unui șerif din orașul; unde fosta lui iubită și parteneră trăia sub propriul ei alias; Carrie Hopewell. Acțiunea sezonului 4 (care conține 8 episoade) se petrece la doi ani după evenimentele sezonului 3. Când Lucas a renunțat la insignă după un jaf sângeros și de milioane de dolari de la Camp Genoa. Operațiunea a fost costisitoare: Gordon; soțul lui Carrie; a fost ucis; iar Job; partenerul lui Lucas; a fost răpit de o organizație infracțională.