Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Bănci necruțătoare – Bad Banks (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Oliver Kienle
Actori: Paula Beer, Barry Atsma, Désirée Nosbusch
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Thriller
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Bad Banks (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Review Bănci necruțătoare – Bad Banks (2018)

Jana, un tânăr bancher de investiții, este implicată într-o intrigă ce o forțează să facă rău băncii la care lucrează. Serialul reprezintă un profil psihologic al unei industrii și al protagoniștilor săi, un thriller ce are loc în lumea marilor finanțe.

După ce a fost concediată pe nedrept de la Crédit Internațional, o bancă de investiții prestigioasă din Luxemburg, Jana Liekam, un bancher talentat de investiții, primește o slujbă de vis la Frankfurt, sub supravegherea proeminentului Gabriel Fenger, șef al departamentului de investiții bancare la Deutsche Invest. Dintr-odată, Jana nu numai că trebuie să renunțe la slujba ei, ci și să-i lase pe iubitul ei și pe fiica de 5 ani în urmă.

În timp ce Jana din Bănci necruțătoare – Bad Banks, reușește repede să-i impresioneze cu pasiunea și ambiția ei pe Fenger și pe echipa acestuia, ea își dă seama că Christelle Leblanc, fostul său șef la Crédit International, a manipulat-o. În curând, Jana se găsește prinsă la mijloc între noile sale obligații și șantajul neînduplecat al lui Leblanc … vor supraviețui, oare, ea și cariera sa?