Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Balul de absolvire – Prom (2011) Online Subtitrat


Regia: Joe Nussbaum
Actori: Aimee Teegarden, Thomas McDonell, DeVaughn Nixon
An: 2011
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Balul de absolvire – Prom (2011)

La Balul de Absolvire, fiecare cuplu de adolescenți are povestea lui! Nova Prescott (Aimee Teegarden) va fi protagonista acelei povești clasice în care opusurile se atrag. Ea vrea să organizeze un bal perfect. Toate problemele domnișoarei Prescott vor începe atunci când se va îndrăgosti tocmai de băiatul care stătea în calea planurilor sale (Thomas McDonell).

Pregătiți-vă pentru o avalanșă de umor! Mici neînțelegeri, secrete mari care vor fi dezvăluite, flirturi în faze incipiente, o poveste de dragoste cu năbădai și o distribuție plină de staruri în devenire sunt ingredientele unei aventuri romantice pline de succes.

Povestea este atât de adevărat pentru viaţă, scris şi de regie a fost mare pentru că ai putea şti, practic, modul în care fiecare adolescent a fost gândit şi cum ar reacţiona la împrejurări
Filmul aduce la lumină faptul că la un moment in viata, cum ar fi balul de noapte, poti face o diferenţă reală în modul în care a lua decizii sau modul în care gândeşti şi să acţionezi pentru tot restul vietii tale.