Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Băiatul cu ziarele – The Paperboy (2012) Online Subtitrat


Regia: Lee Daniels
Actori: Zac Efron, John Cusack, Matthew McConaughey, Nicole Kidman
An: 2012
Gen: Crima, Drama, Groaza
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Băiatul cu ziarele – The Paperboy (2012)

Hillary Van Wetter a fost încarcerat pentru asasinarea unui șerif lipsit de scrupule. Charlotte Bless, o femeie misterioasă, îi trimite scrisori lui Van Wetter, deși acesta nu o știe, dar ea e îndrăgostită de el și vrea să se căsătorească.

Prezența lui Charlotte Bless provoacă o imensă tensiune sexuală oriunde se află, iar ea reușește să-i convingă pe frații jurnaliști, Jack James și Ward James, că deținutul este nevinovat și că trebuie să investigheze cazul. Cei doi vin de la un ziar avid de povești destrăbălate, dar motivațiile celor doi frați sunt cât se poate de diferite. Chiar și așa, amândoi miros un articol care ar putea să le aducă prestigiosul Premiu Pulitzer.

Orice greseala se plateste mai devreme sau mai tarziu; aici sau in alta parte. Exista insa unele erori care pot fi ireparabile… Lee Daniels n-avea cum sa concureze la Palme d”Or cu un asemenea film chiar daca exista destule scene socante; destul ketch-up iar personajul intruchipat de Nicole Kidman depaseste masura intr-un anumit moment chiar daca-i gest aparent curativ…

In fapt Nicole e chiar punctul forte; ea exploateaza la maximum personajul foarte ofertant; s-a ales deja cu nominalizare la Glob; cine stie; poate o vedem intre primele cinci si la Oscar chiar daca se spune ca Anne Hathaway va rade tot anul asta la categoria “rol secundar feminin”. Per total filmul regizat de Daniels e un thriller cu lumini si umbre si cu final ca-n viata.