Bahubali 2 The Conclusion (2017) Film Online Subtitrat


Regia: S.S. Rajamouli
Actori: Prabhas, Rana Daggubati, Anushka Shetty, Tamannaah Bhatia
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Fantezie, Indiene
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bahubali 2 The Conclusion

Cea mai scumpă saga indiană realizată vreodată are parte de un final epic. Când Şiva, fiul lui Baahubali, descoperă trecutul familiei sale, războinicul porneşte într-o extraordinară călătorie pentru a obţine răspunsuri. Povestea lui este inspirată de legendarele bătălii ale regatului Mahishmati.

Baahubali: Începutul a fost o experiență bună. A fost o piatră de hotar în ceea ce privește VFX. Linia de poveste, deși cliched, a fost bună, scorul de fundal a fost puternic și cinematografia a fost frumoasă. Baahubali 2 este mai mult decât ceea ce ați văzut în Baahubali, dar se estompează în comparație. Da, scenele de luptă sunt pe o scară mai mare decât prima. S-ar putea să fi ghicit asta din remorcă. Da, există o scenă de luptă pe care toți am așteptat să o vedem. Da, există câteva scene care vă dau o adrenalină, dar în mijlocul acestui haos, simțiți că ceva nu este corect. Ceva lipsește și nu știți ce este.

Baahubali: Începutul a fost primul film care ne-a făcut să credem că am reușit să producem astfel de filme indiene online. Acest film Bahubali 2 The Conclusion online subtitrat ne-a intrigat singură și poate că acesta este motivul pentru care Baahubali 2 nu se mai simte ca o lucrare originală. Se simte ca o copie a originalului fara nici un suflet. Scenariștii încearcă să o facă să lucreze, oferindu-ne povești înapoi, dar o parte din ea nu se potrivește.

Performanțele actuale sunt în regulă, cu cele mai bune performanțe provenite de la Prabhas, duggubati și Anushka. Unii actori se află deasupra, la fel ca primul film.