Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Bad Ass 2 Bad Asses (2014) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Drama
Producator(i): Craig Moss
IMDB: 5.6
Regia: Craig Moss
Actori: Danny Trejo, Danny Glover, Andrew Divoff


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bad Ass 2 Bad Asses

Frank Vega se întoarce pentru a face ordine in Los Angeles. De data aceasta îl aduce și pe prietenul său, Bernie.

O plângere comună din cei peste patruzeci de aceste zile este că tineretul este de conducere logica prea multe piețe. Un film nu este de succes până la publicul său constă dintr-un anumit număr de doisprezece-to-douăzeci și cinci-copiii de ani; un album trebuie să fie ambalate pentru a face apel la cei sub optsprezece ani; iar vanzarile de carte se scufunda, deoarece tinerii Nu T plimbare.

Reversul acestui fapt este că vârsta nu mai este evaluată-e șold, tipul nou care este angajat într-un loc de muncă; nu de alta vechi cu experiență și un pic de gri în barbă. În ceea ce privește sociologie, acest lucru este fără îndoială adevărat; în calitate de profesioniști în vârstă pare mai mult și mai greu să păstreze locurile de muncă în fața concurenților mai mici in filmul Bad Ass 2: Bad Asses.

Privind la filmele Bad Ass 2 Bad Asses online subtitrat noastre, deși, am văzut, de asemenea, o tendință ciudat care pare să ruleze în paralel, sau poate chiar contra la această mișcare: stele noastre de acțiune sunt din ce în mai mult de cincizeci de ani. Uita tipi care au început ca stars acțiune și au culoare gri în rolul (Clint Eastwood sau Bruce Willis), cred că de cei care au venit să Status Acțiune stele tarziu in viata: Liam Neeson este șaizeci și unu, Samuel L. Jackson este șaizeci -Cinci, și Danny Trejo este șaizeci și nouă. Totuși, telespectatorii nu pot par să obține destul de tipii ăștia da nume fund și luând, după cum reiese din primul sequel la 2012 flick Bad Ass.