Bad Apples (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Bryan Coyne
Actori: Andrea Collins, Brea Grant, Alycia Lourim
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Bad Apples

În primul rând, aș dori să vă mulțumesc pentru Coast Coast și Uncork’d Entertainment pentru că mi-ați permis accesul timpuriu la un screener online al filmului Horror / Thriller Bad Apples 2018, scris și regizat de Bryan Coyne. Bad Apples este un film de groază de tip invazie, stabilit în noaptea de Halloween.

Blocurile din filme online 2018 Bad Apples online subtitrat, un cuplu tânăr căsătorit, jucat de Brea Grant (de la TV, “Dexter” și “Heroes”) și Graham Skipper (“Almost Human” și “The Minds Eye”). La scurt timp după ce s-au stabilit în noul lor loc, ei devin țintele fără să-i aducă atingere unui duet dement al surorilor care purtau măști de păpuși și aveau arme grave. Filmul îl vede și pe Andrea Collins, pe Heather Vaughn, pe Hannah Prichard și pe Richard Riehle.

Bad Apples este doar cel de-al doilea film de lung metraj al lui Coyne și pot respecta faptul că niciodată nu încearcă să pretindă că este altceva decât ceea ce este, caper de invazie acasă. Sub-genul de invazie de acasă a înregistrat nenumărate înregistrări în ultimii ani, mai mult din capodopera lui Bryan Bertino, “The Strangers”, aparent filmul de invazie la domiciliu la care sunt măsurate toate celelalte.

În ciuda abordării formale comune față de ei, au existat câteva adăugiri bune în ultimii ani; cum ar fi “The Purge” și “You’re Next”, prin intermediul unor indieni mai puțin cunoscuți; cum ar fi “Home Sweet Home” și “The Aggression Scale”. DP, Will Barratt (cinematograful din filmele lui Adam Green “Hatchet” și Frozen “); munca la aparatul de fotografiat este simplă, dar solidă. Odată cu opțiunile sale bune de încadrare și împușcare; el îi dă Bad Apples o valoare de producție mai mare decât cea pe care o sugerează bugetul.