Babysitting cu surprize (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie
Producator(i): Julien Arruti , Tarek Boudali
IMDB: 6.8
Regia: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau
Actori: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Babysitting cu surprize

Franck visează să devină desenator de benzi desenate și lucrează la recepția editurii Schaudel. Într-o zi, e rugat de șeful său, Marc Schaudel, care e invitat la recepția premiilor editurilor, să aibă grijă pentru o noapte de fiul lui, Remy, un puști cu care Franck a făcut deja cunoștință. Zis și făcut. Franck își ia în primire însărcinarea de babysitter, în timp ce Marc, împreună cu soția lui, pleacă la drum. Însă domnul Schaudel nu știe că tocmai în această zi Franck împlinește 30 de ani, iar prietenii lui i-au pregătit o petrecere.

Este o comedie franţuzească în care mare parte a umorului este rezultat din acţiunile ce se petrec pe ecran şi din atitudini adoptate de personajele participante decât din dialogurile dintre acestea. Pelicula conţine expresii triviale; câteva scene mai dure referitoare la animale; scene de nuditate şi un număr de soft striptease; astfel fiind mai puţin recomandată minorilor.

Scenariul este foarte simplu; ideea filmului a mai fost utilizată şi în alte producţii cinematografice; lucru ce se pare că se doreşte a fi diferit; faţă de alte pelicule; este modul de realizare şi de punere în scenă a ideii de către regizor. Filmul începe printr-o prezentare rapidă a personajelor principale; prezentare tip „avalanşă”; lucru destul de nefiricit deoarece necesită o oarecare atenţie din partea cinefilului pentru a înţelege; ulterior; acţiunea.