Babylon Berlin (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Henk Handloegten, Tom Tykwer, Achim von Borries
Actori: Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Leonie Benesch
An: 2017
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Istorice
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Babylon Berlin (2017) SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Sinopsis Babylon Berlin

Berlin, anii ’20. O metropolă pentru cei cu talent și ambiție. Însă dincolo de suprafața strălucitoare, masele sărace se chinuie pentru o viață mai bună. Este timpul pentru crimă organizată și extremism politic.

Berlin, primăvara lui 1929: o metropolă aflată în dezordine. De la economie la cultură, de la politică la lumea subterană – totul se află în mijlocul unei schimbări radicale. Speculațiile și inflația deja afectează fundațiile tinerei republici. Sărăcia din ce în ce mai răspândită și șomajul se află în contrast cu excesele vieții de noapte a orașului și a energiei sale creative în exces.

Gereon Rath; un tânăr inspector din Cologne; este transferat la Babylon Berlin online subtitra pentru a rezolva un caz – o organizație pornografică condusă de mafia din Berlin. Ce pare la prima vedere o simplă problemă de șantaj se transformă într-un scandal care va schimba pentru totdeauna viețile lui Gereon și ale asociaților săi apropiați. Împreună cu Charlotte Ritter și partenerul lui; Bruno Wolter; Rath se confruntă cu o rețea complicată de corupție; trafic de droguri și de arme; obligându-l să intre într-un conflict existențial; fiind prins între loialitate și dezvăluirea adevărului. Marea întrebare este: cine este prieten și cine este dușman în această poveste?