Baaghi (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sabir Khan
Actori: Shraddha Kapoor, Tiger Shroff, Sudheer Babu Posani
An: 2016
Gen: Actiune, Indiene, Romantice
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Baaghi

Sia din filmul Baaghi online subtitrat, o tânără rebelă, îl cunoaşte pe Ronny, un tânăr la fel de rebel, care ajunge la ea în oraş împotriva voinţei lui, fiind obligat de tatăl său să se înscrie la o şcoală de arte marţiale, în cadrul căreia să înveţe să fie disciplinat şi mai puţin recalcitrant.

Deşi iniţial Sia nu vrea să-i acorde nicio şansă, atracţia dintre ei nu poate fi domolită, iar cei doi încep să se întâlnească tot mai des, până când sentimentele dintre ei îi atrag atenţia lui Raghav, un infractor periculos care ar face orice ca să n-o piardă pe Sia. Pentru a destrăma relaţia dintre cei doi îndrăgostiţi, Raghav trece la măsuri extreme şi îl împuşcă pe Ronny. Însă acesta reuşeşte să supravieţuiască şi se întoarce să se răzbune şi să îşi recupereze iubita.

Maimutele pot sari de asemenea, dar nu vor face un filme indiene online Baaghi!!! Agilitatea lui Tiger Shroff este lăudabilă, dar face același lucru ca și Tony Jaa, este puțin prea redundantă și nu a fost la fel de ascuțită ca Tony. Filmul a fost o astfel de copie, va pune un fotocopier în total dezamăgire!

Luptele au avut aceleași lovituri vechi de case rotunde, iar unele, mi se părea că mișcările de patinaj se mișcau, în special prin decolarea zidului, era ca și regina de patinaj care făcea un salt în aer.

Povestea a fost un gunoi. A fost ca și cum producătorul ar avea un bărbat care poate face o mulțime de lovituri și așa sa gândit de ce să nu arunce niște paragrafe de aici și acolo și voila! Exista acest film Baaghi !!! Insipidă !!! Nu voi recomanda să pierzi 2 ore pe această grămadă de balegă de vaca.