Baaghi 2 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ahmed Khan
Actori: Disha Patani, Tiger Shroff, Randeep Hooda
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Indiene, Thriller
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!


Review Baaghi 2 (2018)

Ronny, este angajat de fosta iubită Neha, pentru a-și urmări fiica Riya, care a fost răpită.

Ahmed Khan din filme indiene online Baaghi 2 a hotărât să se asocieze cu Sajid Nadiadwala și studiourile Fox Star Studios. Baaghi a fost de ajuns să devoreze pentru anul 2016 și văzând ca Tiger Shroff să-și rupă cămașa și să învingă adversarii a fost suficient pentru a purta. Acum; o continuare continuă să piardă teatrele.

Ronnie; un ofițer de armată care leagă dușmanii săi pe frontul jeep-ului și le folosește ca scut uman; este abordat de fostul său iubit Neha. Neha îi spune lui Ronnie că fiica ei a fost răpită; dar nici o secție de poliție sau școală nu poate recunoaște fată răpitoare. Această fetiță există sau este o farsă?

Ahmed Khan din Baaghi 2 online subtitrat este un coregraf revoluționar (drumul), nu un regizor. El reușește să se încadreze în categoria director / coregraf care are, de asemenea, Farah Khan, Remo D Souza și PrabhuDeva. Mai întâi conduce Fool N Final și acum această bucată de gunoi

Scenariul a fost umplut cu o cantitate excesivă de cliche și nu trebuie să uităm că clișee au fost ascunse în corpul de turnare al întregului film.