Baadshaho (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Milan Luthria
Actori: Ajay Devgn, Ileana D’Cruz, Emraan Hashmi
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Thriller, Indiene
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Baadshaho

Acțiunea filmului Baadshaho online subtitrat are loc în India anilor ’75 când existau tulburări politice în întreaga țară. Guvernul indian cere confiscarea unei comori deținută de către prințesa Gitanjali Devi, din orașul Jaipur, luându-se decizia de a transfera această comoară la Delhi, sub supravegherea ofițerului Singh, un polițist de o răutate nemaintâlnită. Prințesa se vede nevoită să ceară ajutorul garzii sale de corp pentru a jefui camionul în care se afla comoara. Povestea ne duce printr-o călătorie palpitantă între Jaipur și Delhi, plină de obstacole, secrete și revelații.

Încă de la eliberarea remorcii, m-am decis să vizionez filmul, indiferent de recenzii critice (iar recenzia mea vine cu obiectivitate). Văd tendința ascendentă (de către criticii de film) de a sabota filmul pe câteva motive; cu toate acestea, acesta nu este deloc de dorit. Ajay Devgn, Emraan Hashmi și Vidyut Jamwal au interpretat performanțe puternice. Doamnelor de plumb, Ileana D’Cruz și Esha Gupta și-au făcut bine rolul. Sunny Leone marchează prezența ei cu numărul articolului. Secvențe de acțiune, emoție și răsuciri în plot sunt apt! Acest gen mi-a fascinat mereu; și Milan Luthria și-a dat întotdeauna cele mai bune rezultate.

Am iubit în mod deosebit epoca pe care echipa a creat-o. Este aproape de real (deși ar fi putut fi mult mai bine). Costumele, coafura și make-up-ul au dreptate totală pentru a aduce aroma anilor 70. Câteva dialoguri de la Ajay Devgn și Emraan Hashmi sunt distractive. Cântecele sunt de primă clasă. Coregrafia este excelentă.

Acest filme indiene online Baadshaho este un tratament pentru a viziona iubitorii autentici de Bollywood. Este într-adevăr o experiență cinematică remarcabilă, cu o performanță superbă și o distribuție puternică a dialogului (având în vedere filmele plictisitoare care se eliberează astăzi). Lucrat pentru mine; Am avut timp bun în teatru … așteptând lansarea satelitului.