Awakening the Zodiac (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jonathan Wright
Actori: Shane West, Leslie Bibb, Matt Craven
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 4.9


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Awakening the Zodiac

Povestea urmărește un cuplu ghinionist care descoperă inregistrarile unui criminal în serie. Ei decid să ia legea în propriile lor mâini, riscând totul pentru șansa la o recompensă de 100.000 de dolari. Nu durează mult până se regăsesc în vizorul ucigașului.

Practic, un cuplu de parc de remorcă descoperă casete pe Zodiacul filmat despre uciderea lui. Ei se hotarasc sa-si castige banii, insa “ancheta” lor atrage atentia unui psihiatru retras (este criminalul Zodiac in cazul in care nu ati prins asta). In timp ce cuplul, alaturi de partenerul lor de afaceri paranoic – comerciant de magazine de anticuri inofensive) Harv, vânează originile Zodiacului, Zodiac le vânează.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care Awakening the Zodiac online subtitrat le are este logic. Mai ales. Povestea are un flux natural spre care mi-e dor de la filme mai mari. Noi facem A, iar apoi B se întâmplă așa că acum trebuie să mergem la C. Este matematică. Prea frumos pentru că mă împiedică să mă ciupesc. Kudos pentru scenaristi pentru realizarea logicii inerente a filmelor. Care a venit la un cost ridicat pentru acest film.

Principala mea plângere! Și acesta este singurul care contează cu adevărat: Avem nevoie de oa treia ucidere. Care este un mod mic de a spune că totul ar putea fi format până la unsprezece. M-ar fi trezit. Un criminal în serie. Avem un cuplu de tip “down-on-the-luck” la semi-rădăcină. Avem un partener de afaceri “înfricoșător”. O conspirație. Grozav. Acum, aruncați-o până la unsprezece.