Avocatul – The Counselor (2013) Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Cormac McCarthy
IMDB: 5.3
Regia: Ridley Scott
Actori: Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Avocatul – The Counselor (2013)

Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinație ce implică distribuția de droguri. Planul său nu numai că nu funcționează, dar îl aduce pe muchie de cuțit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-și salva viața.

Legendarul regizor Ridley Scott și scriitorul Cormac McCarthy (“Nu există țară pentru bătrâni”), câștigător al premiului Pulitzer, au colaborat la realizarea thrillerului AVOCATUL, avându-i în rolurile principale pe Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem și Brad Pitt. McCarthy, la debutul său ca scenarist, și Scott îmbină stilul spiritual și umorul negru care l-au consacrat pe scriitor cu un scenariu de coșmar, în care implicarea trecătoare a unui avocat respectat într-o afacere ilegală scapă de sub control.

AVOCATUL; o poveste spusă cu spirit; iar în final cu violență și patos; este un avertisment despre greșeala de a îți forța norocul. După cum afirmă Cormac McCarthy; este un film “despre oameni care se implică în ceva de care ar fi trebuit să se ferească”.

McCarthy a fost supranumit “Shakespeare al Vestului”; iar personajele sale de neuitat au captivat milioane de cititori. Deși câteva dintre romanele sale; inclusiv Nu există țară pentru bătrâni; Drumul și Pasiune neîmblânzită; au fost ecranizate; McCarthy a surprins pe toată lumea scriind scenariul filmului AVOCATUL. Personajele sunt remarcabile; împrejurările sunt tulburătoare; iar stilul spiritual și umorul lui McCarthy fac ca scenariile de coșmar să pară și mai sumbre.